Hömpsytä kulhossa tai pakastepussissa sulaneet pakasteseipalat/fileet mausteseoksessa.

Mausteseos: 0.5 dl vehnäjauhoja sekä korppujauhoja, 1rkl kuivaa tilliä, 1tl suolaa, 1tl sitruunapippuria

Paista kaloihin ruskea pinta (voissa) paistinpannulla. Laita uunivuokaan, kaada päälle 1prk smetanaa, 2dl kermaa ja juustoraastetta. Paista uunissa n.20 minuuttiia 175-200c, kunnes pinta on tarpeeksi ruskea. Tarjoa lisäkkeenä tagliatelle pastaa, (elikkäs sitä nauhamakaroonia)

Leivityksen juju on siinä, että leivitys suurustaa uunissa kalan soossit ja kun kalan paistaa pannulla ensin, ruoka tulee uunissa todella sukkelaan ja samalla kalasta tulee kiinteä ja siinä on ihana maukas paistopinta.

Jos porukkaa on paljon tuplaa annoskoko.

Uuniin menossa:

Ja valmis annos: