Ainekset:

- 1kg possua palana

- 1kg porkkanoita

Leikkaa possun kinkkua tai ulkofilettä lehdenohuiksi siivuiksi taikinakulhoon. Kaada päälle 1rkl suolaa, 0.5dl öljyä, 2rkl soijaa ja 0.5rkl ruokasoodaa. Anna marinoitua (pehmetä) sen aikaa kun kuorit ja pilkot porkkanat.

Paista possusiivuihin kuumalla pannulla väri pintaan yhdessä tai kahdessa erässä pikaisesti ja siirrä kulhoon takaisin odottamaan.

Paista porkkanapaloihin väri pintaan ja lisää pannulle 2dl vettä. Hauduta porkkanat kannen alla sopivan purtavan kypsiksi ja lisää possusiivut pannulle. Kaada päälle 2-3dl kermaa, kuumenna, hauduta n.5min ja samalla kerma kiehahtaa sakemmaksi herkulliseksi kastikkekksi.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa, jolla voi kätevästi kaapia kastiketta lautaselta