Valmista pizzapohja kohoamaan siksi aikaa, kun valmistelet täytteet.
4 annospizzaa tai uunipellillinen:
2 dl vettä, 25 g hiivaa, 4 rkl oliiviöljyä, 1 tl suolaa, noin 3-4 dl vehnäjauhoja
Taikina saa olla löysähköä, niin tulee muhevampi pohja
Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon suola, öljy sekä vehnäjauhot. Alusta taikina tasaiseksi.
Taputtele kohonnut taikina pellille jauhojen avulla.
Levitä pohjan päälle seuraavat ainekset järjestyksessä:
Tomaattikastiketta (tällä kertaa käytin valmista valkosipulista tomaattikastiketta lasipurkissa), juustoraastetta, pepperonia, katkarapuja, auramurua ja päälle vielä hieman juustoraastetta ja oreganoa.
Paistele 225-250C uunissa, kunnes pizza saa kauniin värin.
Herkuttele
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.