Pohja: 3/4 pkt digestiivejä muruna ja 100g voita sulana yhdistetään ja painellaan kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita 5 liivatelehteä 5 minuutiksi kylmään veteen pehmenemään täytteen teon ajaksi

Täyte: 2dl rahkaa, 2dl kermaviiliä ,1 dl creme fraischea, mangopassionsosetta (1prk+1prk molempia soseutetaan sauvasekoittimella), 1dl sokeria ja 1 tl vaniljasokeria sekoitetaan massaksi.

Sulata puristellut liivatteet kuumassa vesitilkassa ja lisää massaan. Kaada massa vuokaan keksipohjan päälle.

Laita kakku hyytymään pariksi tunniksi jääkaappiin.

Ota kakku esiin ja viimeistele: Sulata 5 min. kylmässä vedessä pehmenneet liivatelehdet (4kpl) kuumassa vesitilkassa ja lisää sokerilla makeutetun (0.5dl) mangopassionsoseen joukkoon (1prk+1prk molempia soseutetaan jälleen sauvasekoittimella) ja lisää sose kakun päälle ja hyydytä kakkua seuraavaan päivään asti. Kakun voit ennen tarjoilua halutessasi koristella nonparelleilla tai mintunlehdillä.

Nautiskele Kylmän NVY Passion fruit kuohuviinin ja kuuman iltaseuran kera