Tämä on yksi lempiruoistani, jolla voisi elää vaikka viikon. Jos syömässä on iso porukka, tuplaat vain annoskoot ja johan piisaa herkuttelijoille.

Ainekset:

-jauhelihaa 500g, oreganoa, basilikaa, suolaa, jauhettua maustepippuria (jokaista maustetta vähintään 2 teelusikallista)

- 1prk tomaattimurskaa

- 1 prk kuorittuja tomaatteja

- valkosipulia ja sipulia silppuna haluamasi määrä

- lihaliemikuutio

- 5dl vettä

- spagettia

Paista ja mausta jauhelihat syvässä pinnoitetussa pannussa tai kattilassa, lisää tomaattimurska, sipulit ja puristele kuoritut tomaatit pienemmäksi mössöksi ja lisää joukkoon veden ja lihaliemikuution kanssa. Hauduttele vartin verran.

Tarjoa kastike keitetyn spagetin, juustoraasteen (esim. pecorino, parmesan, emmental) ja creme fraische nokareen kera. Mmmmmm.....slurps